Contacteaza-ne

SEDIU

  • Imputernicit pentru prelucrarea datelor cu caracter personal inregistrat cu nr. 5985:
  • APULUM 94 SRL
  • Email: apulum94@apulum94.ro

CONTACTEAZA-NE

HARTA

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

S.C. APULUM 94 S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca doar în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate defunctionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

S.C. APULUM 94 S.R.L. nu înncurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dv. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a site-ului.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

INTRODUCERE
Folosirea, incluzand vizitarea site-ului www.apulum94.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

CONTINUT SITE SI COPYRIGHT
S.C. APULUM 94 S.R.L. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii pot fi modificate de catre operator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Nu ne asumam raspunderea pentru orice situatie aparuta din cauza unor erori software sau defectarii serverului unde este gazduit site-ul.

Informatiile prezente pe www.apulum94.ro sunt proprietate a societatii comerciale S.C. APULUM 94 S.R.L.