Red House Vile Clinceni

DETALII PRINCIPALE

  • Oraș: Otopeni
  • Zonă: Otopeni

DESCRIERE

A APARUT! Imobil Reprezentativ in Otopeni.
Suntem bucurosi sa va anuntam ca am obtinut exclusivitatea pentru imobilul din Calea Bucurestilor 40 si il scoatem la vanzare cu un pret atractiv de 2.500.000 Euro. Imobilul este dispus pe 7 nivele (S+Mez+P+4), are o suprafata totala de peste 2200 mp si este racordat la utilitati, cu acces direct din DN1,
2230 mp, 8 nivele, 300 mp/ 7 nivele + 130 mp mezanin, acces direct din DN1, vecinatate cu Lidl, la 200 ml de McDonalds, si la 350 ml de Primaria Otopeni. Se preteaza pentru activitati diverse – Servicii Hoteliere, Servicii financiar-bancare (Agentie+Birouri) Cladire de Birouri, Reprezentanta, Ambasada, Consulat, Exclusive Rezidence.
Otopeniul, ca localitate a cunoscut in ultimii 30 de ani o importanta dezvoltare urbanistica trecand de la statutul de comuna la cel de oras in anul 2000.
Amplasat in nordul capitalei, dezvoltandu-se pe stanga si pe dreapta DN1 (mai mult pe partea dreapta pe sensul de mers catre Ploiesti) Orasul Otopeni este cunoscut mai ales datorita Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti si Institutului de Geriatrie Ana Aslan. Aeroportul a reprezentat pana nu demult principalul factor de dezvoltare pentru zona, acum insa, odata cu dezvoltarea pe verticala datorata lipsei terenurilor ce au caracteristici interesante pentru dezvoltatori, apropierea fata de aeroport si implicit de culoarul de zbor creaza dificultati in ceea ce priveste dezvoltarea pe vertical, de aceea cand mergem spre aeroport, imediat ce am trecut de centura Bucurestiului si am intrat in Otopeni (pana nu demult localitatea care raporta cel mai mare venit pe cap de locuitor) constatam ca nu intalnim cladiri inalte.
Cererea de imobile cu caracteristici ajustabile care isi pot schimba usor destinatia si pot fi transformate usor in Cladire de Birouri in Hotel sau Bloc -Cladire Rezidentiala- cu apartamente spatioase la standarde inalte cu suprafete mari si facilitati de parcare, cu doua iesiri, cu posibilitati de scara interioara, cu lift interior ( cu posibilitate montare inca un lift, putul luftului existand), ne-au indreptat atentia catre imobilul din Calea Bucurestilor 40.

LOCALIZARE