Detalii proprietate

Apartament 3 Camere Decomandate cu Terasa proprie in Bucurestii Noi


ID proprietate: 11234
Pret: 109900 €
Caracteristici
 • Camere: 3
 • Suprafața utilă: 101m2
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etaj: Demisol
 • An construcţie: 2019
 • Confort: Lux
 • Amplasament: In bloc
 • Nr băi: 2
 • Nr bucătării: 1
 • Locuri parcare: 1
 • Suprafața construită: 126m2


Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament de 3 camere, decomandat situat in Bucuresti Noi. Locuri de parcare: 1. Blocul este construit in anul 2019.

Suprafata Utila: 101 mp si o Suprafata Construita de: 126 mp fiind situat la demisol inalt intr-un bloc cu 3 etaje.
Bucataria este separata, complet utilata si mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, si toate sunt noi.
O baie are dus iar cealaltă are cada. Ambele bai au fereastra de aerisire.
Dormitorul principal are o suprafata de 17 mp.
Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri termoizolante tripan.
Usa de la intrare este din metal. Terasa este de tip deschis.

Apartamentul se vinde complet mobilat si dotat așa cum este prezentat în fotografii.
Amplasamentul este in Bucurestii Noi. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste si un aer curat.

Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor.

Aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip traffic intens.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile STB, si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc.

Întretinerea este mica si se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate). Curatenia, lumina din bloc si serviciile de salubritate sunt în valoare de cca. 40 Lei/ luna. In fata blocului sunt prezente suficiente locuri de parcare.

Apartamentul este nou, mobilat lux cu finisaje de foarte buna calitate.
Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.
Se accepta si schimb cu teren sau auto.Specificații

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Telefon, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie
Internet: Cablu, Fibra Optica

Finisaje

Stare interior: Lux
Usi interioare: Lemn
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior, Interior

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential, Comercial, Birouri, Vacanta, Spatiu logistic, Spatiu industrial, Comercial - Retail, InvestitieContacteaza-ne!

Proprietati recomandate

Copyright © 2021 By imoPR | All rights reserved.