Detalii proprietate

Apartament 3 camere si curte proprie langa metroul 1 Mai


ID proprietate: 10616
Pret: 114900 €
Comision: 0%
Caracteristici
 • Camere: 3
 • Suprafața utilă: 65m2
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Etaj: Parter
 • An construcţie: 1940
 • Confort: 1
 • Amplasament: Casa/Vila
 • Nr băi: 1
 • Nr bucătării: 1
 • Locuri parcare: 1
 • Suprafața construită: 72m2


Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament de 3 camere, semidecomandat situat la parterul unei case renovate in zona 1Mai, langa P-ta Chibrit aflat la cca 5 min. de statia de metrou 1 Mai. Locuri de parcare: 1. Casa este construita in anul 1940.

Suprafata Utila: 65 mp si o Suprafata Construita de: 72 mp fiind situat la parterul casei cu acces direct catre o curte proprie de 50 mp.
Bucataria este separata, complet utilata si mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.
Baia are cada, o suprafata de 3,5 mp si are fereastra de aerisire.
Dormitorul principal are o suprafata de 13 mp.
Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal.
Apartamentul dispune si de un beci.
Apartamentul se vinde partial mobilat.

Amplasamentul este in 1Mai. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste si un aer mai curat.
Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB, metrou si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc.

Întretinerea este mica si se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate). Apartamentul este renovat si imbunatatit avand instalatia electrica si termica refacuta.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.Specificații

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Telefon, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie
Climatizare: Aer Conditionat
Internet: Cablu, Fibra Optica

Finisaje

Stare interior: Buna
Usi interioare: Lemn
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa, Debara
Bucatarie: Mobilata
Mobilat: Partial
Contorizare: Gaze, Apa

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Hypermarket

Statut Juridic

Statut juridic: Cadastru, Intabulare

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: RezidentialContacteaza-ne!

Proprietati recomandate

Copyright © 2020 By imoPR | All rights reserved.